I prekur nga COVID-19, ndërron jetë regjisori i njohur.

Regjisori i njohur Kadri Metohu ka ndërruar jetë mëmgjesin e sotëm për shkak të Covid-19.

Metohu prej disa ditësh ishte në betejë me koronavirusin, por nuk ka mundur të fitojë, duke humbur kështu jetën në moshën 90-vjeçare.

Kadri ishte regjisor, skenarist, drejtues artistik dhe konsiderohet një nga ikonat e TVSH-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *