I infektuar me covid, në gjëndje të rëndë këngëtari Bujar Qamili.

Këngëtari i njohur i muzikës shkodrane dhe asaj popullore Bujar Qamili është infektuar nga Covid 19, dhe si pasojë e gjendjes së tij të rënduar është shtruar në spitalin Infektiv në Tiranë. Vijon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *