Horror/ I riu arrestohet me kokën e babait në dorë, lakuriq dhe i mbështjellë me z*rrë, në shtëpi i gjendet i coptuar dhe trupi i mikut të tij (FOTO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *