Hidhet gaz lotsjellës te Drejtori e Policë, FNSH bllokon rrugën nuk lejon kalimin e protestuesve

Protestuesit nuk janë lejuar të hyjnë në rrugën e Drejtorisë së Policisë, ku FNSH ka krijuar një kordon në fillim të rrugës duke mos lejuar kalimin e protestuesve. Gjithashtu sapo protestuesit janë afruar është hedhur gaz lotsjellës dhe ujë për shpërndarjen e protestuesve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *