VENDI

GOLLOSHI ME SHUME SE 700 INVALIDE TE PUNES,TE HARRUAR NGA AUTORITETET SHTERORE,NUK PERIFTOJNE LEHETE


Më shumë se 700 invalidë në Patos janë braktisur nga qeveria dhe pushteti lokal pasi nuk ju është krijuar asnjë lehtësi qoftë në transportin publik apo edhe për mjediset shplodhëse . Kështu është shprehur në një intërvistë për TV Apollon kryetari i shoqatës së invalidëve të Patosit.