Gjykata e Tiranës ka dhënë masat e sigurisë për 67 personat e arrestuar në protestat e ditëve të fundit…

Gjykata e Tiranës ka dhënë masat e sigurisë për 67 personat e ar restuar në protestat e ditëve të fundit. Në total për 15 persona u dha masa arrest me b urg ndërsa 17 arrest shtëpie dhe 35 detyrim paraqitje.

Po ashtu, janë proceduar 268 persona në gjendje të lirë për pjesëmarrjen në p rotestë. Protestat për v rasjen e Klodian Rashës kanë nisur në Tiranë prej ditës së mërkurë të javës së kaluar, dhe vazhdojnë ende, tashmë me kërkesën për shkarkimin e Ardi Veliut, si dhe me reformimin e Policisë së Shtetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *