Gjuatia e Paligjshme vijon të jetë problem në lagunën e Nartës

Mëngjesin e sotëm peshkatarë të zonës kanë konstuatuar flamingo të qëlluar me armë zjarri (gjuetie).

Më herët ky shqetësim është ngritur edhe nga Administrata e Zonave të Mbrojtura nën administrimin e së cilës është zona e mbrojtur Vjosë – Nartë.

Sakaq, dy muaj më parë policia nisi aksion për të sekuestruar mjete peshkimi dhe gjuetie të paligshme në zonë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *