FOTO GALERI/ Gurë, zjarr dhe shkatërrim, pamjet nga protesta në Tiranë


Edhe gjatë ditës së dytë protesta është shoqëruar me tensione, shkatërrime, hedhje gurësh e djegie të koshave nga protestuesit.  Pamjet nga protesta që është zhvilluar pranë Ministrisë së brendshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *