VENDI

FINALIZOHET OPERACIONI ANTIDROGE AGIMI NE PRANGA 2 SHTETAS

Policia ka finalizuar me sukses një tjetër operacion antidrogë, pas një hetimi dymujor. Operacioni policor i koduar “Agimi”, për goditjen e veprimtarisë kriminale të prodhimit dhe shitjes së narkotikëve.