VENDI

FILLON RIKONSTRUKSIONI I RRUGES NURI CUCI BANORET RRIT ZHVILLIMIN EKONOMIK


Kane filluar punimet per rikonstruksionin e rruges Nuri Cuci ne lagjen Sheq I vogel ne qytetin e Fierit. Paralelisht me shtresen e bazamentit te rruges po kryhen dhe punimet per shtrimin e rrjetit shperndares te ujesjellesit ne zone.