Festohet në Fier 29 Nëntori, 76 vjetori i Çlirimit të Shqipërisë nga nazi-fashizmi.

Festohet ne Fier 29 Nentori, 76 vjetori i Clirimit te Shqiperise nga nazi-fashizmi.

Ne ceremonine e zhvilluar ne varrezat e deshmoreve te Fierit si asnjhere me pare pjesmarresit per shkak te pandemise kane kufizuar pjesmarrjem ne masat e vendosura sipas protokollit te MSH.

Nga autoritetet me te larta vendore jane zhvilluar homazhe dhe vendosur kurora me lule ne obeliskun kushtuar deshmoreve te Fierit .

Ne fjalen e tij kreu i Bashkise Fier ka percjelle mesazhin e urimit per festen e clirimit por edhe te kalimit te kesaj periudhe te veshtire pandemie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *