VENDI

FERMERET U PERMIRESUAN RRUGET KRYESORE TE TOKAVE BUJQESORE PROBLEM RRUGET E DYTA


Permiresimi I gjendjes se rrugeve te tokave bujqesore ne fshatrat Mbyet dhe Plyk ka afruar fermeret me parcelat e tokave bujqesore dhe ka krijuar lehtesi ne komunikim per ti kultivuar ato. Keshtu jane shprehur fermeret sipas te cileve pushteti vendor ka shtruar rruget me rere bituminoze, nderkohe qe per banoret problem mbeten rruget e dyta qe sherbejne per ti lidhur me rrugen kryesore.