VENDI

FERMERËT E SERAVE NË VËSHTIRËSI, KËRKOJNË SUBVENCIONE

Fermeret  ne zonen e Portezes ne Fier te cilet kane investuar miliona leke  ne serat e perimeve gjenden sot perball nje situate teper te veshtire ekonomike. Mungesa e ndihmes ne subvencione  si dhe cmimet e tregut te uleta po godasin rende fermeret.