Fatos Nano sulmon ashpër Ilir Metën: Politikani që shoh pjesën më të madhe të 7 mëkateve, është personi që ka përfituar më shumë nga unë, nuk kam asnjë kontakt dhe s’më mungon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *