Familjarët e 59-vjeçarit qe vrau dy motrat denoncojnë familjen e viktimave per kercenime

Familjarët e Përparim Ademit, 59-vjeçari që vrau dy motrat, me të cilat thuhet se kishte pasur lidhje, kanë hedhur akuza në drejtim të familjes së viktimave. 

Mesohet se familjarët e Ademit kanë denoncuar në polici familjarët e Zhaneta Metanit dhe Kristina Bardhit, me pretendimin se janë kërcënuar me jetë. Mësohet se aktualisht familjarët e autorit po pyeten nga policia. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *