Emërohet ministri i ri i Brendshëm, ja kush e zëvendëson Sandër Lleshajn

Bledi Cuci do te jete ministri i brendshem.

Bledi Cuci është emërimi i Edi Ramës për ministër të Brendshëm.

Njoftimi i Ramës;

Sot do të dërgoj për dekretim nga Presidenti, Bledi Çuçin si ministër të brendshëm dhe Milva Ikonomin si ministre bujqësie; dy bashkëpunëtorë të përkushtuar në çdo detyrë që kanë kryer këto vite, me integritet, profesionalizëm dhe kulturë qytetare e politike të padyshimtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *