VENDI

EKSPERTET E ARSIMIT: A JEMI GATI PER FILLIMIN E VITIT TE RI AKADEMIK

Më pak se një muaj na ndajnë nga fillimi i vitit të ri akademikë, dhe në kushtet e pandemisë do të ndryshojë edhe mënyra e mësimdhënies, një pjesë e mësimit online e një pjesë në klasë. Por për ekspertët e Arsimit, Ministria është shumë vonë me përgatitjet. Një tjetër çështje që ngrenë ekspertët është edhe shpërblimi i ndaj mësuesve.