Efektivi i policise, i kërkon ndjesë publike familjes së Klodian Rashës

Efektivi që vrau Klodian Rashën dy ditë më parë ka shfaqur pendesë në seancën e sotme në Gjykatën e Tiranës ku dhe iu komunikua masa e arrestit me burg.

Polici ka bërë një ndjesë publike në seancë për familjen e Klodian Rashës teksa u shpreh se nuk kishte qëllim ta vriste, por vetëm mendoi se jeta e tij ishte në rrezik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *