Kreu / LAJME / VENDI / DROGË ÇOKOLLATË DHE KOKAINË, ARRESTOHEN BABË E BIR NË PATOS

DROGË ÇOKOLLATË DHE KOKAINË, ARRESTOHEN BABË E BIR NË PATOS

Rreth Inelda Vallja

Kontrollo Gjithashtu

MJEKU ENDOSKOPIST NE SPITALIN AMERIKAN NE FIER KESHILLA PER HELMIMET USHQIMORE