VENDI

DREJTORI I POLICISË NË BERAT DHE BASHKËSHORTJA E TIJ INFEKTOHEN ME COVID – 19

Covid – 19 vazhdon të infektojë të tjerë njerëz, e mesa duket deri sa të zbulohet vaksina, nuk do të kemi qetësi. Neritan Nallbati, Drejtori i Policisë Berat, së bashku me bashkëshorten e tij kanë rezultuar pozitiv me virusin e ri.