Dhune në të gjitha rrugët në qendër të Tiranës.

Momente dhune në të gjitha rrugët në qendër të Tiranës. Ky është momenti kur një protestues qëllon me duar mbi disa efektivë të armatosur me shkopa gome dhe me mbrojtëse përpara. Ai futet mes tyre, ndërkohë që policët e qëllojnë me shkopa gome nga koka duke e gjakosur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *