Detaje të reja nga rrëmbimi i anijes nga piratët/ 6 ukrainas dhe 2 shqiptarë në bord, ja çfarë i vuri në lëvizje Nigerinë dhe Ganën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *