Covid19/ Testet e shpejta në Fier, ja kush janë testuar.

Testet e shpejta sikurse ne gjithe Shqiperine, filluan te aplikohen ne NJVKSH Fier prej dt 9 dhjetor.

Ne mbeshtetje te udhezimit te ministrise se shendetesise, testet e shpejta po aplikohen ne stafet mjeksore. Jane kryer ne qsh1, qsh3, maternitet, poliklinike, pediatri, staf i njvksh, dhe po vazhdohet me repartet e spitalit rajonal.

Me pas do vazhdohet me vatrat e covid si fasonerite, shkollat, bankat, por edhe pacientet vunerabel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *