VENDI

COVID 19, NIS TRAJNIMI I MJEKËVE DHE INFERMIERËVE


Në Vlorë ka nisur trajnimi i personelit mjekësor për të përballuar situatën e koronavirusit. Janë 300 infermierë dhe mjekë, të cilët do të marrin leksion cdo ditë nga ora 8:00 deri në orën 14:00.