VENDI

190 PUNONJES TE NAFTES NE PROTESTE ,PRONARI SHQIPTARE SNA NJEH KUSHTET E PUNES

190 punonjes te kompanise “Simons Edeco” qe kane kaluar ne kompanine shqiptare “Bolv Oil” kane dale ne proteste mbasi pronari i ri nuk njeh kushtet e punes qe keta punonjes kane pasur me pare. Sipas punonjesve po shkelen ne menyre arbitrare dhe te padrejte kushtet dhe kontratat e punes.