VENDI

INSTITUCIONI I PREFEKTIT, TAKIM ME DREJTUESIT E STRUKTURAVE TË PUSHTETIT QËNDROR

Prefekti i qarkut te Fierit  Baki Bala ka thirrur ne nje takim te gjithe drejtuesit e drejtorive rajonale  te qarkut te fierit per ti vene ne dijeni  e per ti njohur nga afer me strategjine e re te qeverisjes vendore. Temat e tjera te cilat jane diskutuar ka qene reforma e ujit dhe ceshtja e […]

VENDI

LINJA E PERBASHKET E ENERGJISE PENALIZON PADREJTESISHT BANORET E 6 FSHATRAVE

Banoret e 6 fshatrave ne njesine administrative Dermenas po vuajne problemet e shkatuara nga energjia elektrike. Kryetaret  e fshatrave Pojan dhe Havalejas i kane kerkuar drejtuesve te shperndarjes se energjise elektrike OSHE te sqaroje opinionin publik ne lidhje me problemin e energjise elektrike.

VENDI

SHKËNDIJA ELEKTRIKE LË NË QIELL TË HAPUR 12 ANËTAR TË NJË FAMILJEJE

Familja Bytyci nga fshati Allkaj ne bashkine e Lushnjes, ka mbetur ne qiell te hapur. Ka mjaftuar nje shkendije elektrike qe banesa e kesaj familjeje me 12 anetare te mbetet pa cati mbi koke. Kryefamiljarja kerkon ndihme nga shteti pasi gjendja e mjerueshme ekonomike nuk ju jep mundesi te ushqehen dhe as nuk munden te […]

VENDI

MYFTIU BLLIKU URON BESIMTARËT MYSLIMAN

Besimtaret myslimane kane nisur diten e sotme muajin e madherishem te ramazanit. Gjate ketij muaji besimtaret agjerojne dhe nuk pijne uje dhe as ushqehen deri ne hapjen e iftarit ne mbremje dhe celjen e namazit ne mengjes. Myftiu i Lushnjes zoti Gramos Blliku ka uruar besimtaret per nje muaj agjerimi te lehte .

VENDI

PARTIA DEMOKRATIKE, TAKIM ME STRUKTURAT E SAJ

Duke nisur nga dita e sotme   ne qytetin e Lushnjes do te ngrihen grupet e punes  ne nivel qarku dhe  degesh   per te nisur procesin e zgjedhjeve  per kryetare grup seksionesh dhe seksionesh . Afati per mbylljen e ketij procesi eshte 45 dite  e ndersa zgjedhjet do te behen sipas parimit nje anetar nje vote