VENDI

TURIZEM NE KOHE PANDEMIE! RESPEKTOHEN PROTOKOLLET E SIGURISE TE PERCAKTUARA NGA MSH

Turizmi këtë vit po zhvillohet në kushte jo normale , por brenda të gjitha rregullave të sigurisë të përcaktuara nga ministria e shëndetësisë . Respektimi i distancave fizike dhe ruajtja e higjenës janë detyrim për subjektet dhe pushuesit më qëllim mos përhapjen e covid 19.

VENDI

RRUGA 14 SHTATORI SE SHPEJTI ME TE GJITHE ELEMENTET E NEVOJSHEM URBANE

Bashkia e Fierit vijon rikonstruksionin e rrugëve problematike të lagjeve të brendshme të qytetit . Rruga “14 shtatori “ në Lagjen “Bishanakë” po i nënshtrohet rikonstruksionit total dhe në përfundim të saj do të ketë të gjithë elementët e nëvojshëm urbanë në shërbim të qytetarëve.