Kreu / LAJME / VENDI (faqja 20)

VENDI

UJERAT E ZEZA MBULOJNE LAGJEN 1 MAJI

Ujrat e zeza mbulojne rrugen ne lagjen “1 maji”  te qytetit te Fierit. Dalja e ujerave te zeza ne siperfaqe eshte kthyer ne shqetesimin me te madh per banoret qe jetojne ne kete zone. Edhe pse jua kane bere te ditur kete problem organeve te pushtetit vendor,  te cilet ju …

Lexoni më Tepër

ZHVILLOHET MBLEDHJA E RADHES E KESHILLIT BASHKIAK

Eshte zhvilluar ne Lushnje  mbledhja e radhes se keshillit bashkiak .Perpara ligjvenesve te bashkise se lushnjes  jane paraqitur 10 relacione per diskutim, te cilat me pare kane kaluar ne diskutimet e secilit grup keshilltaresh sipas forcave politike dhe komisioneve perkatese.

Lexoni më Tepër