Kreu / LAJME (faqja 30)

LAJME

PEZULLOHET MJEKJA, FAMILJA GJEKA KËRKOJMË VETËM DREJTËSI

Ende nuk janë tharë lotët në familjen Gjeka  në Mujalli të Fierit nga humbja e jetës së bijës së tyre ,21 vjecares Xhuljeta Gjeka. Pas pezullimit  nga detyra të mjekes së Spitalit Rajonal të Fierit  Ina Ruzhdija  e cila nuk i ka dhënë ndihmën mjekësore  shtetases Xhuljeta Gjeka ka reaguar …

Lexoni më Tepër

VDEKJA E 21 VJEÇARES, PEZULLOHET MJEKJA E URGJENCËS

Gjykata e Fierit ka pezulluar nga detyra mjeken e Repartit të Urgjencës së Spitalit Rajonal Fier, Ina Ruzhdija, pasi dyshohet për veprën penale mjekim të pakujdesshëm me pasojë vdekjen e 21-vjeçares Xhuljeta Gjeka rreth tre muaj më parë. Nga ana e Prokurorisë Fier po vazhdojnë hetimet në lidhje me individualizimin e përgjegjësisë …

Lexoni më Tepër

PROJEKTI TOURNE PËR KULTURËN, TEATRIN DHE TURIZMIN

Kryetari I Bashkisë Fier, Armandos Subashki ka prezantuar në një konferencë për shtyp  nisjen e projektit  TOURNE, bashkë me partnerët nga Italia, Mali I Zi e Bashkia Tiranë. Ky projekt  synon koordinimin dhe ndërlidhjen e Institucioneve Teatrore të vendeve të përfshira, në mënyrë që të rritet niveli i cilësisë së …

Lexoni më Tepër

Ndermarja e ujesjelles kanalizimeve ne  Lushnje ka kerkuar sot ne nje mbledhje me aktore dhe faktore rritjen e cmimit te ujit per njesi. Kjo kerkese vjen ne nje dite kur qyteti I Lushnjes dhe gjithe rrethinat kane te pakten dy tre dite qe nuk furnizohen me uje per shkak te …

Lexoni më Tepër