Kreu / LAJME (faqja 3)

LAJME

RADHET E GJATA NE PIKEN E KOLAUDIMIT

Dyndje  dhe radhe te gjata te qytetareve  per te bere kontrollin teknik te automjeteve ne piken e vetme te kolaudimit ne qytetin e Fierit. Te indinjuar ata shrehen se presin ne radhe per shume ore nderkohe qe fajesojne Ministrine e Transporteve qe ne gjithe keto vite  nuk ka ngritur pika …

Lexoni më Tepër