Kreu / LAJME (faqja 20)

LAJME

ZHVILLOHET MBLEDHJA E RADHES E KESHILLIT BASHKIAK

Eshte zhvilluar ne Lushnje  mbledhja e radhes se keshillit bashkiak .Perpara ligjvenesve te bashkise se lushnjes  jane paraqitur 10 relacione per diskutim, te cilat me pare kane kaluar ne diskutimet e secilit grup keshilltaresh sipas forcave politike dhe komisioneve perkatese.

Lexoni më Tepër

ZHVILLOHET PROVIMI I FUNDIT I MATURËS

Maturantet e Lushnjes ashtu si ne te gjithe vendin kane dhene provimin e tyre te fundit me zgjedhje. Ishin 1324 maturante sipas Zyres Arsimore Lushnje ne te gjithe rrethin,  qe u ulen ne banka per te testuar njohurite e tyre ne lenden me zgjedhje.

Lexoni më Tepër

SHQIPERIA E FUNDIT NE EUROPE, QYTETARET TE PA KENAQUR

Sipas raportit te fundit te Eurostat vendi yne renditet i fundit ne Evrope ne konsum dhe  prodhim. Kjo i  ka indinjuar se tepermi qytetaret fierake te cilet si shkaktare kryesor  te kesaj situate kane bere klases politike shqiptare e cila duhet ti drejtoje syte nga interesat e njerezve dhe jo …

Lexoni më Tepër