BOTA

ORA E LONDRËS, MË E DËMTUAR SESA ISHTE MENDUAR

Ora 177-vjeçare e Londrës, Big Ben është dëmtuar më shumë sesa ishte menduar nga bombat gjermane gjatë Luftës së Dytë Botërore, kanë thënë ekspertët teksa shifrat e shpenzimeve për renovimin e saj po vazhdojnë të rriten.

BOTA

SHPËTOHEN STUDENTËT, PO NGJISNIN MALIN NË MES TË STUHISË

Në shumicën e shtypit britanik, janë përshkruarsi “katër idiotë“ të rinjtë që ishin nisur në mesin e stuhisë ‘Ciara’ për t`iu ngjitur malit më të lartë në Britani, Ben Nevis. Studentët të cilët besohet të jenë nga Glasgow, ishin të keqpajisur për një aventurë të tillë. Nuk kishin mjetet më bazike për ngjitje e as […]

BOTA

Stuhia kiara shkakton 2 viktimat e para

Stuhia Kiara ka shkaktuar dy viktima pasi një pemë ra mbi makinën e një shoferi 58-vjeçar dhe një burrë 77-vjeçar ra përmbys dhe goditi kokën në akull. Shpejtësia e erës në zonë arriti në 60km/h në kohën e incidentit dhe njeriu u shpall i vdekur në vendin e ngjarjes

BOTA

British Airways kryen fluturimin ne kohe rekord

Ekspertët janë duke përshëndetur një fluturim të British Airëays si udhëtimi më i shpejtë nga Nju Jorku në Londër. Boeing 747-436 arriti shpejtësinë 1,327 km / orë ndërsa hipi në një rrymë avionesh të përshpejtuar nga stuhia Ciara.