VENDI

LIKAJ KAM APLIKUAR PER AUTORIZIM QARKULLIMI NUK ME JEPET

Baznesme I njeres prej furrave të bukës dhe të minimarketit në lagjen periferike të Fierit që kryhen aktivitet prodhues të bukes dhe shtijes se artikujve ushqimor për njerëz po përballen me vështirësi në kryerjen e aktivitetit për shkak të mospaizje me autrrizm për arutomejetit me të cilin kryen furnizimin furrës s e bukes dhe shpërndarjen […]

VENDI

U DHA URDHËR SE PENSIONI DO SHPËRNDAHEJ NË SHTËPI BASHKIA FIER VE NE DISPOZICION NUMRAT E RAJONEVE

Ndonëse u dha urdhër se çdo pensionisti do tu dërgohet në shtëpi pensioni, disa prej tyre në fier u janë drejtuar sporteleve. Ajo që është më shqetësuese, është fakti se në disa pika të postës u shpërndahen në dorë paratë të moshuarve. Nderkohe Bashkia Fier ka vendosur ne dispozicion te pensionisteve numrat e telefonave per […]

VENDI

PESË RASTE TË REJA ME COVID 19 NË SHQIPËRI, 3 JANË ITALIANË

Në 24 orët e fundit në vendin tonë janë shfaqur 5 raste të reja me koronavirus, 3 prej të cilëve janë shtetas italianë, të cilët ndodheshin në Shqipëri. Drejtoresha e Institutit të Shëndetit Publik, Albana Fico në daljen për mediat, tha se dy rastet e tjera janë nga Kavaja, një 80 vjeçar dhe nje 42-vjeçar. […]

VENDI

BUKURIE BALLA APEL INSTITUCIONEVE PER NDIHME

Bukurie Balla 68 vjece nga qyteti I Fierit jeton e vetme ne banesen e saj dhe ne situaten e krijuar nga koronavirusi ajo pohon se rezervat ushqimore I kane mbaruar dhe medikamentet mjekesore jane drejt fundit. Ajo I ben apel te deshperuar institucioneve per ndihme pasi ndodhet e izoluar ne banesen e saj.

VENDI

ALUSHI PUSHTETI LOKAL TE NA NDIHMOJE BANORET JEMI TE IZOLUAR NUK PO PUNOJME

Me shumë se 200 familje të komunitetit rom që jetojë në fshatin drize të Njësisë Administrative Qendër afrim I ri të vetekarantinuar ne kuadër të masave të aplikuar nga qeveria për Koronavirusin po përballene me vështirësi ekonomike për të përballuar jetë në izolim.Kete ka pohuar kryetari I komunitetit rom Panajot Alushi.