BALLAFAQIM

Ballafaqim – 8 Maj 2018

Te ftuar ne studio ishin znj. Ornela Durmishaj drejtoreshe e Parkut te Apolonise, z. Vangjel Dimo ish drejtor i Parkut te Apolonise dhe arkeolog si dhe z. Ervin Buzi specialist i turizmit. U diskutua per temen “Zhvillimi i Turizmit Kulturor ne Parkun e Apolonise”.

BALLAFAQIM

Ballafaqim – Roli i moralit ne familjen Shqiptare – 17 Prill 2018

Te ftuarit ne studio, Taulant Bica myftiu i Fierit, Agim Dalipaj psikolog ne Gjykaten e Fierit dhe Trifjol Ngjela pastor i kishes Adventiste Fier diskutuan per temen “Roli i moralit ne familjen Shqiptare”. Ata u ndalen ne ceshtjet e rendesishme per moralin ne Shqiperi duke diskutuar per ndikimin e tranzicionit ne vlerat morale Shqiptare, ndikimin […]