NJEREZ NE NEVOJE

Pastertia dhe Sinqeriteti

 Te ftuar ne studio Everina Tafa drejtoreshe e arsimit, kultures dhe sherbimeve komunitare ne bashkine Roskovec si dhe teologu Trifjol Ngjela pastor i kishes adventiste ne Fier diskutuan per pastertine dhe sinqeritetin si virtyte te nevojshme vecanerisht ne punen humanitare. Gjithashtu u transmetuan edhe pese inserte te familjeve ne nevoje nga bashkia Roskovec dhe […]

NJEREZ NE NEVOJE

Ndershmeria dhe Besueshmeria

Emisioni “Njerez ne nevoje” nga Besnik Sulejmani, 6 Shkurt 2020 Te ftuar ne studio teologet Albert Kanani dhe Trifjol Ngjela folen per rendesine e ndershmerise dhe besueshmerise si bazat kryesore te moralit. Ndershmeria eshte stadi me i larte i moralit te njeriut ndersa genjeshtra konsiderohet mekati me i madh dhe nena e gjithe fajeve te […]

BALLAFAQIM

Ballafaqim – 8 Maj 2018

Te ftuar ne studio ishin znj. Ornela Durmishaj drejtoreshe e Parkut te Apolonise, z. Vangjel Dimo ish drejtor i Parkut te Apolonise dhe arkeolog si dhe z. Ervin Buzi specialist i turizmit. U diskutua per temen “Zhvillimi i Turizmit Kulturor ne Parkun e Apolonise”.

BALLAFAQIM

Ballafaqim – Roli i moralit ne familjen Shqiptare – 17 Prill 2018

Te ftuarit ne studio, Taulant Bica myftiu i Fierit, Agim Dalipaj psikolog ne Gjykaten e Fierit dhe Trifjol Ngjela pastor i kishes Adventiste Fier diskutuan per temen “Roli i moralit ne familjen Shqiptare”. Ata u ndalen ne ceshtjet e rendesishme per moralin ne Shqiperi duke diskutuar per ndikimin e tranzicionit ne vlerat morale Shqiptare, ndikimin […]