VENDI

BUKURIE BALLA APEL INSTITUCIONEVE PER NDIHME


Bukurie Balla 68 vjece nga qyteti I Fierit jeton e vetme ne banesen e saj dhe ne situaten e krijuar nga koronavirusi ajo pohon se rezervat ushqimore I kane mbaruar dhe medikamentet mjekesore jane drejt fundit. Ajo I ben apel te deshperuar institucioneve per ndihme pasi ndodhet e izoluar ne banesen e saj.