VENDI

Brataj rreziku i koronavirusit, duhet te jemi te pergatitur


Rreziku botëror i Korona Virusit ka futur në “ankth” edhe vendin tonë, i cili duhet që në cdo qytet të jetë i përgatitur për përballimin e rrezikut të tij. Për këtë arsye shërbimi qëndror i urgjencave ka zhvilluar këtë të shtunë trajnimin për të përballuar rrezikun e viruseve bakteriale me sukses sic është dhe korona virusi.Trajnim ky i bërë me përfaqësues të institucioneve të qytetit si Porti, Dogana, Spitali Rajonal Vlorë etj.