Bashkia e Fierit jep nje informacion lidhur me situaten e kopshteve dhe cerdheve

Bashkia e Fierit jep nje informacion lidhur me situaten e kopshteve dhe cerdheve per diten e djeshme 1 dhjetor dhe sot 2 dhjetor .

Sipas ketij informcioni per shka edhe te mbylljes te disa prej tyre nga pandemia njofton se qysh diten e djeshme te dates 1 Dhejtor janë të hapura të gjitha kopshtet dhe cerdhet e qytetit.Gjithsesi situata paraqitet sipas bashkise se ka te infektuara dhe simptoma dhe te karantinuara si me poshte vijon
Situata paraqitet si me poshte vijon:
10 edukatore
6 sanitare
1 kuzhiniere
2 ndihmes kuzhiniere:
Kopshtet e cedhet kane rritje te frekuentimit me 108 femije nga nje dite me pare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *