VENDI

BASHKIA E FIERIT, AKTIVITET ME RASTIN E 1 QERSHORIT

 

Ne kuader te 1 qershorit Bashkia Fier ka organizuar nje aktivitet te larmishem festiv. Ne kete aktivitet kane qene te pranishem femijet e te gjitha kopshteve te qytetit, prinder, mesues si dhe perfaqesues te pushtetit lokal.