VENDI

Banoret vuajne mungesen e investimeve

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/8Xz8o94-VJA” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Fermeret e fshtatit Verri ankohen per rruget  e  demtuara te tokave bujqesore te cilat pengojne  komunikimin me parcelat e tokave bujqesore. Sipas fermereve mungesa e nderhyrjes me investime  per permiresimin e infrastruktures  bujqesore ka bere qe  ato te degradohen dhe te humbasin funksionin e tyre.