VENDI

BANORET VUAJME MUNGESEN E INFRASTRUKTURES RRUGORE, PENGON KOMUNIKIMIN EDHE ZHVILLIMIN E ZONES


Rruga kryesore e zones periferike te lagjes me te larget te fshatit Verbas e amortizuar plotesisht eshte bere e pakalueshme per shkak te gropave plote balte dhe uje si edhe gureve te hedhur per mbushjen e vendeve te demtuara. Problemi eshte publikuar ne tv apollon nga banoret te cilet per gjendjen e rende te rruges kane fajesuar pushtetin lokal i cili sipas tyre ka braktisur interesat e komunitetit