Uncategorized

BANORET SHKARKIMET E PUSEVE TE NAFTES PO DEMTOJNE MJEDISIN DHE SHENDETIN

Gropat e e puseve të naftës të kompanisë albpetrol sha të në fshatin zharrez të mbushura nga rrjedhjet dhe shkarkimet janë kthyer në burim rreziku për jetën e banoreve që I kanë shtëpite e banimit pranë tyre