VENDI

BANORET ROM TE KERCENUAR NGA INFEKSIONET E UJERAVE TE ZEZA

Banoret  rom te lagjes “1 maji” ne Levan ndihen per cdo dite te kercenuar nga infeksionet dhe epidemite qe shkaktohen nga shperthimi I ujerave e zeza.  Te pozicionuar  ne lagjet periferike banoret e ketij  komuniteti  ndjehen plotesisht te lene pas dore.