VENDI

Banoret: Rikonstruktohen rruget e varrezave


Rikonstruktohen rruget e varrezave te fshatrave Plyk dhe Mbyet nepermjet investimeve te bashkise fier , Problematikes shume vjecare te banoreve tashme i ka ardhur fund me an ete ketij investimi.