Kreu / LAJME / VENDI / BANORËT INVESTIMET PËR UNAZËN, ELEKTORALE, BUFI TË PLANIFIKUARA, DHE ME INTERES PUBLIK

BANORËT INVESTIMET PËR UNAZËN, ELEKTORALE, BUFI TË PLANIFIKUARA, DHE ME INTERES PUBLIK

Rreth Inelda Vallja

Kontrollo Gjithashtu

MJEKU ENDOSKOPIST NE SPITALIN AMERIKAN NE FIER KESHILLA PER HELMIMET USHQIMORE