VENDI

BANORET E FSHATIT NE PROTESTE PER UREN E BLLOKUAR NGA UJI


Njw situatw kaotike qw ka alarmuar banorwt e fshatit Rromws duke i nxjerrw nw njw protestw ka qwnw edhe dalja e ujit tw njw liqeni pranw xonws mbi urwn qw lidh zonwn e poshtme tw fshatit me atw tw lartmen. Kjo situatw ka ngujuar rreth 240 banorw dhe 35 nxnwsws tw cilwt prej katwr ditwsh nuk shkojnw nw shkollw.