BALLAFAQIM

Ballafaqim – Roli i moralit ne familjen Shqiptare – 17 Prill 2018

Te ftuarit ne studio, Taulant Bica myftiu i Fierit, Agim Dalipaj psikolog ne Gjykaten e Fierit dhe Trifjol Ngjela pastor i kishes Adventiste Fier diskutuan per temen “Roli i moralit ne familjen Shqiptare”. Ata u ndalen ne ceshtjet e rendesishme per moralin ne Shqiperi duke diskutuar per ndikimin e tranzicionit ne vlerat morale Shqiptare, ndikimin e fese dhe nese ka faktore per te matur nivelin e moralit. Nuk mungoi edhe diskutimi per zhvillimet e fundit te LGBT ne Shqiperi dhe ndikimi i tyre ne moralin e familjes Shqiptare.