Kreu / EMISIONE / BALLAFAQIM / Ballafaqim – Media dhe Politika

Ballafaqim – Media dhe Politika

Kontrollo Gjithashtu

Ballafaqim – 8 Maj 2018

Te ftuar ne studio ishin znj. Ornela Durmishaj drejtoreshe e Parkut te Apolonise, z. Vangjel …