BALLAFAQIM

Ballafaqim – 8 Maj 2018


Te ftuar ne studio ishin znj. Ornela Durmishaj drejtoreshe e Parkut te Apolonise, z. Vangjel Dimo ish drejtor i Parkut te Apolonise dhe arkeolog si dhe z. Ervin Buzi specialist i turizmit. U diskutua per temen “Zhvillimi i Turizmit Kulturor ne Parkun e Apolonise”.