VENDI

BACI DENONCON BASHKINE E FIERIT PER MOS MARRJEN E MASAVE PER UREN E FSHATIT TURISTIK TE DAREZEZES

Ish deputeti dhe njeheresh kreu i PD dega Fier Luan Baci ka bere denoncimin e radhes kundrejt Bashkise se Fierit lidhur me uren e Darezezes e cila u ndertua provizorisht nga Ministria e Mbrojtjes dhe bashkia e Fierit dhe se me kalimin e kohes ura do te ndertohej me standarde bashkekohore.